Akyazı Cumhuriyet Anaokulu’na Ziyaret

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Anaokulu gezilerinin ilki Akyazı Cumhuriyet Anaokulu’na düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı Akyazı Cumhuriyet Anaokulu ziyaretine; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Kültür Koordinatörü Cengiz Özer, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Yalçın Akaltın ile ilimizde faaliyet gösteren anaokulu müdürleri katıldı.

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya ve Cumhuriyet Anaokulu Müdüresi Sabiha Yazıcı’nın örnek ev sahipliği yaptığı ziyarette ilk olarak okulun tüm bölümleri gezildi. 8 Şubede yaklaşık 180 öğrencinin eğitim gördüğü Akyazı Cumhuriyet Anaokulu’nu çok beğenen eğitimciler, özellikle yeşillikler içerisindeki oyun alanları ve hobi bahçelerine hayran kaldılar.

Okul Öncesinden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan ziyarette yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, sağlam ve güçlü temeller üzerine inşa edilecek eğitim sürecinin ilköğretim, lise ve üniversitede başarıya ulaşacağını kaydetti. Soyhan, ilkini Akyazı Cumhuriyet Anaokulu’na gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde diğer bağımsız anaokullarına düzenlenecek gezilerle devam edeceğini belirtti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]