Akif Köse görevden ayrıldı

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanlığı görevinden ayrılan Akif Köse’ye teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “Bu süreçte gösterdiği iyi niyet ve çaba için Akif Köse’ye teşekkür ediyor, birlikte daha iyi başarılara imza atacağımızı umuyorum” dedi.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı başkanlığını yürüten Akif Köse, görevinden ayrıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden şampiyon takımın başkanlığını üstlenen Akif Köse’ye teşekkür etti. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Basketbol Takımımızın Süper Lig’e çıkmasında büyük emeği olan Akif Köse kardeşimiz görevi başka arkadaşına devretmek için başkanlıktan ayrıldı. Bu süreçte gösterdiği iyi niyet ve çaba için Akif Köse’ye teşekkür ediyor, birlikte daha iyi başarılara imza atacağımızı umuyorum” dedi.

Büyük emekler verdi

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise; “Kulübümüzün Basketbol Şube Başkanlığı görevini yıl boyunca başarıyla sürdüren Akif Köse görevinden ayrıldı. Gerek yönetim kurulu üyesi olduğu gerekse takımımızın başkanlığını yürüttüğü dönemde çok büyük emekler verdi. Bu yıl elde ettiğimiz şampiyonlukta da çok büyük katkı sahibi. Kendisine kulübümüz adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]