Ak kadrolar hizmetleri gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen ve STK’lardan öğrencilere, kursiyerlerden akademisyenlere kadar her kesimin misafir edildiği hizmet tanıtım gezileri devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik hizmet tanıtım gezisi düzenlendi.

Program kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kültür sanat yatırımları, Ofis Sanat Merkezi, Sakarya Sanat Galerisi ve Ziya Taşkent Konser Salonu’nu gezen misafirler, yetkililer tarafından bilgilendirildi. Hizmet tanıtım gezisinin devamında Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve enerji yatırımları; Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi, Erbakan Bulvarı, Erenler Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’ni gezen İl Kadın Kolları Üyeleri, Sakarya Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Hizmet tanıtım gezisinin devamında HES’i gezen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, devam eden enerji üretim süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gerçekleştirilen programın sonunda İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini yerinde inceleme ve görme fırsatı bulduk. Düzenlenen gezi için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]