Ahşap ev alev alev yandı!

Taraklı'da ahşap evde çıkan yangında, ev kullanılmaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre saat 24.00 sularında Hacialiler Mahallesi'nde Eyüp Balcıoğlu’na(88) ait 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını kısa sürede fark eden komşuları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu arada Mahalle Muhtarı İzzet Toprak hemen eve girerek yaşlı adamı sırtına alıp dışarı çıktı. Mahalleli vatandaşlar ise İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına hortumlarla müdahale ettiler.

Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Taraklı İtfaiye Grup Amirliği, Taraklı Belediyesi, Geyve belediyesi İtfaiyeleri ve Orman İşletme Şefliğine ait 30 personel yaklaşık 2,5 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldılar. Yangında can kaybı yaşanmazken ev kullanılmaz hale geldi. Yangında İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Taraklı Elektrik Dağıtım (SEDAŞ ) ekipleri de hazır bulundu.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Başkan Yardımcısı Alaattin Koç da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Özkaraman, evi yanan yaşlı adama en kısa süre içerisinde yardımcı olacaklarını ifade etti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]