Ağız ve Diş Sağlığı - Diş Beyazlatma

İster 1 saatte, ister 3-6 günde Opalescence ile doğal bembeyaz dişler...

Uzun yıllar boyunca insanların dişleri konusundaki en büyük zaafları onların beyazlığı olmuştur. Yapılan araştırmalar insanların %7'sinin sadece dişleri gözükmesin diye gülmekten kaçındığını ortaya koymuştur. Bunu sağlamak adına karbonatla başlayan macera, porselenlere, diş minesine çok zarar veren törpüleme işlemlerine kadar uzanmıştır. Ancak kalıcı ve dişe zarar vermeyen bir beyazlatma yöntemi arayışı hiç bitmedi. Bu arayış içersinde en büyük adım Opalescence'ın yaratılması ile atıldı.

Opalescence'ın benzerlerinden en büyük farkı, diş minesine zarar vermeden, en kalıcı şekilde dişleri sağlıklı doğal beyazlığına kavuşturabilmesi ve bunu hastaya zahmet vermeden, ister muayenehanede 1 saatte, ister evde uyurken uygulayarak ortalama 3-6 gün gibi kısa bir süre içerisinde yapabilmesi. 

Opalescence, içinde bulundurduğu % 20 oranında su sayesinde diş minelerinin susuz kalmamasını sağlayarak, çatlamaların önüne geçer. Alınan sıvı ve yiyeceklerin dişteki boşluklar arasında kalması, dişte renk değişimine neden olduğundan diş temizliği beyazlatmadan sonra korunması ve diş renkleşmesine sebep olan diyet alışkanlıklarının hekim tarafından düzenlenmesi gerekmektedir. Böylece oluşan beyazlık kalıcı olur.

Opalescence sadece diş renginden memnun olmayan kişilerde değil, ilaç kullanımı sonucu oluşan tetrasiklin renkleşmelerinin dört tipinin üçünde ve florozis vakalarında da etkili oluyor. Ancak bu durumda tedavi süresi evde tedavi edilen tipinde 14 güne uzuyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]