AGDAŞ en iyi performans gösteren firmaları ödüllendirdi

AGDAŞ tarafından düzenlenen Yetkili İç Tesisat Firmaları Toplantısı SATSO’da yapıldı. Toplantıda 2014 yılında en iyi performans gösteren üç firmaya plaket ve hediyeler verildi.

AGDAŞ tarafından yapılan yetkili iç tesisat firmaları toplantısı 28 Şubat 2015 tarihinde SATSO konferans salonunda firma yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya katılan firma yetkililerinin düşünce ve önerilerini dinleyen AGDAŞ yöneticileri kendi istek ve önerilerini de firma yetkilerine iletti. AGDAŞ Genel Müdürü Sn. Kenan DEMİR toplantıya katılan firmalara teşekkür ederek sektördeki sorunlara değindi ve zorlukların birlikte hareket edilmesi halinde daha kolay aşılacağını söyledi. Hedeflerinin daha fazla kişiye hizmet götürerek, doğalgaz kullanımı arttırmak olduğunu dile getirdi. 

Mükemmelliğe giden yolda dış paydaşları olarak yetkili firmaların nelere dikkat etmesi gerektiği aktarıldı. 2015 yılı pazarlama planı ve potansiyellerinin aktarılmasında sonra 7. Meslek Komite Başkanı Sn. Doğan ÇATALBAŞ’da sektör hakkında firmaları bilgilendiren bir konuşma gerçekleştirdi.

2014 yılı iç tesisat firmaları performans değerlendirme sistematiğine göre Lonca Mühendisliğe birincilik ödülü verildi. Bilgen Doğalgaz Mühendisliğe ikincilik, Ecoterm-Temak Doğalgaz Mühendisliğe de üçüncülük ödülleri verildi.

 Toplantının ardından AGDAŞ yöneticileri ve yetkili firma yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]