Ağabeyi gibi cinayete kurban giden Bekir, toprağa verildi

Antalya'da 2,5 ay önce parkta çıkan kavgada başından aldığı darbe ile yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 41 yaşındaki Bekir Veziroğlu (41), Erenler'de toprağa verildi.  Veziroğlu'nun  kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gitmişti.

Muratpaşa ilçesindeki bir parkta 2,5 ay önce Bekir Veziroğlu ile evsiz olduğu öğrenilen bir kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış. Veziroğlu, başına sopa ile aldığı darbe sonucu ağır yaralanmıştı.
Veziroğlu, 2,5 ay süren tedavisine rağmen kurtarılamadı.

Bekir Veziroğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Sakarya'ya getirildi. Veziroğlu, Erenler Çaybaşıyeniköy'de toprağa verildi.
 
KARDEŞİ DE CİNAYETE KURBAN GİTMİŞTİ

 

Öte yandan Bekir Veziroğlu'nun mobilya işiyle uğraşan kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 5,5 yıl önce cinayete kurban gitmişti.

Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki tarihi höyükte Erdoğan Veziroğlu'nun 14 Mayıs 2016'da cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturmada 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yargılama sonucunda 9 sanıktan 8'i ağırlaştırılmış müebbet almıştı. Zanlıların, Erdoğan Veziroğlu'nu sırtına taşla vurduktan sonra telle boğarak öldürdükleri ve cesedinin yerini 3 kez değiştirdikleri ortaya çıkmıştı.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]