Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Adapazarı Bursa sınırları yeniden düzenlenecek

13 yıl önce

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nün amenajman planlarında mükerrer olarak görülen doğal hatlara dayanmayan yerleri belirlemek ve olası sınır çakışmalarını tespit etmek amacıyla Adapazarı Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu\'nda bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vekili Reşat Benli, Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sönmez Ağca ile her iki Bölge Müdürlüğü\'nün Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürleri, Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü BTİ Şube Müdürü ve Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Planlama Başmühendisi ile Amenajman Ofis Şefi katıldı.

Toplantıda kayıp alan, boş alan ve sınır çakışmalarının tespiti yapılarak Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü\'nün 2014 yılı planlarında, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ile sınırlarının, düzeltilmiş sınırlara dayalı planların yapılmasında görüş birliğine varıldı.

Adapazarı Bursa sınırları yeniden düzenlenecek - 1. fotoğraf
Adapazarı Bursa sınırları yeniden düzenlenecek - 2. fotoğraf
Adapazarı Bursa sınırları yeniden düzenlenecek - 3. fotoğraf
Adapazarı Bursa sınırları yeniden düzenlenecek - 4. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 22.09.2026 19:40 · b54b394 · sakaryarehberim.com