Acun Sakarya'da oynanacak maçı iki isme armağan etti

Acun Ilıcalı sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City ile Fenerbahçe'nin Sakarya'da oynayacağı hazırlık maçıyla ilgili canlı yayında konuştu. Acun Ilıcalı, maçın bir süre önce vefat eden Sakaryalı Alpay Kazan ile Ferhat Korkmaz anısına oynanacağını söyledi.

İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Fenerbahçe 10 Temmuz'da Sakarya Atatürk Stadyumu'nda hazırlık maçı oynayacak.

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star İstanbul Finali'nde Sakarya'da oynanacak maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bu maçın kendisi için anlam ve önemi olduğunu anlatan Acun Ilıcalı; "Bu maç bu sene kaybettiğimiz, bizim can dostumuz, kader arkadaşımız, bir tanemiz Alpay Kazan anısına olacak. Alpay'ı çok erken kaybettik. Kendisi Fenerbahçe taraftarıydı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. Maçı niye Sakarya'da oynuyoruz? Sakarya'da yıllar önce bir futbol turnuvası yapmıştık. Orada gördüğüm sevgiyi hayatım boyunca unutmayacağım. Sevgili Sakaryalıların bize olan sevgisi bizi çok duygulandırmıştı. Hep kafamda Sakarya'da mutlaka bir organizasyon yapalım diye hayal ediyordum. O da bu maçla denk geldi. Sevgili başkanım Ali Koç'tan da rica ettik. O da sağolsun çok sıcak karşıladı bu olayı. Hull City ile Fenerbahçe Yeni Sakarya Stadyumu'nda saat 21.30'da sevgili Alpay Kazan adına bir hazırlık maçı yapacak. Sakaryalı taraftarlara sesleniyorum biletlerinizi şimdiden alabilirsiniz. Bayramın ikinci günü olacak. Güzel bir bayram gecesi olacak. Bu arada benimle tanışma fırsatı olmayan ama ekibimize geldiği gün Dominig'de hayatını kaybeden sevgili Ferhat Korkmaz'da ne acı tesadüf ki Sakaryalıydı. Onu tanıyamadım ama pırıl pırıl ailesiyle konuşma şansım oldu. Onlara bir kez daha sevgiler. Başları bir kez daha sağolsun. Ferhat içinde bu maçın Sakarya'da olmasını istedik" dedi. 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]