54 plakalı kamyonet, odun yüklü kamyonetle çarpıştı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza 18.30 sıralarında Kandıra Kayıplar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit’ten Kandıra istikametine gitmekte olan Osman E. idaresindeki 54 FU 8.. plakalı züccaciye yüklü kamyonet, İzmit istikametine gitmekte olan, içinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu Rasim Z. yönetimindeki 41 N 5... plakalı odun yüklü kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 5 kişi araç içinde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil ambulansları ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan aynı aileden Rasim Z., Yusuf Z. ve Seher Z. sağlık ekiplerine teslim edildi. Aynı araç içerisindeki Tuğba Z.'in (20) ise kaza sonrası hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından Umuttepe Eğitim ve Araştırma, Kocaeli Devlet ve Seka Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Yusuf Z.’in durumunun ağır olduğu kazada araçlar ise hurdaya döndü. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolu 2 saat trafiğe kapalı kalırken, gelen araçlar köy yollarına yönlendirildi. Kazada hayatını kaybeden Tuğba Z’nin cenaze aracına alınması ve kaza yapan araçların çekici ile kaldırılması sonucu yol yeniden trafiğe açıldı.

Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Hayatını kaybeden 20 yaşındaki Tuğba Z'nin 3 gün önce nişanlandığı ortaya çıktı.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden 3 gün önce Ramazan A. ile yaptığı nişan gününe ait fotoğrafları paylaşan Tuğba, arkadaşlarının tebriklerini cevaplamıştı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]