52 taksi plakası için ihaleye çıkıyor

Büyükşehir Belediyesi Adapazarı, Serdivan ve Erenler ilçelerinde farklı lokasyonlarda bulunan duraklarda hizmet verecek olan toplam 52 adet yeni taksi plaka tahsisi için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı, Serdivan, Erenler ve Söğütlü ilçelerinde farklı lokasyonlarda bulunan duraklarda hizmet verecek olan toplam 52 adet yeni taksi plaka tahsisi için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Sakarya'da verilecek 52 yeni taksi plakasının detayları:

EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNE 10 TAKSİ

İlk satış ihalesi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan taksi durağı için yapılacak. Hali hazırda 12 taksi ile hizmet veren durak, bölgede Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin de gelmesinden dolayı 22 taksiye çıkarılacak. Yeni verilecek 10 taksi için Büyükşehir Belediyesi ihale yaparak hak sahiplerini belirleyecek.

YAZLIK'A 10 TAKSİLİK YENİ DURAK

İkinci taksi plaka ihalesi ise Serdivan'da yapılacak. Yazlık Mahallesi, Süleyman Binek Caddesi üzerinde 10 taksilik yeni bir durak oluşturulacak.

BEŞKÖPRÜ MAHALLESİNDE 6 TAKSİLİK DURAK AÇILACAK

Serdivan'daki taksi plakası ihalelerinin ikincisi ise Beşköprü Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde açılacak olan yeni taksi durağı olacak. Bu durak için de 6 taksi plakası ihaleye çıkacak.

MEHMET AKİF ERSOY CADDESİNE 10 TAKSİ

Serdivan'daki 3. ihale ise Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde olacak. Cadde üzerinde 10 araçlık yeni bir taksi durağı oluşturulacak ve 10 yeni plaka tahsisi yapılacak.

KAMPÜS GİRİŞİ İÇİN 10 PLAKALIK İHALE

Serdivan'da açılacak son taksi plakası tahsisi ise Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü girişinde olacak. Kampüs girişinde oluşturulacak taksi durağı için de 10 plakalık ihale yapılacak.

ERENLER ÇAYBAŞI'YA 6 ARAÇLIK DURAK

Taksi plaka tahsis ihalelerinin bir diğeri ise Erenler'de olacak. Erenler İlçesi Çaybaşı Yeniköy Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerine 6 araçlık taksi durağı oluşturulacak.

SÖĞÜTLÜ'YE 3 TAKSİ İLAVE

Söğütlü İlçesi, Orta Mahalle, Atatürk Caddesi ile Hürriyet Caddesi kesişiminde bulunan Söğütlü Taksi Durağına 3 araç eklenerek 8 araca çıkarılacak. 3 yeni plaka için de ihale yapılacak. Büyükşehir Belediyesinin 4 ilçede ve 7 farklı lokasyonda yapacağı toplam 52 araçlık taksi ihalesinin detayları ise daha sonra açıklanacak.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]