5000 bin siperlik daha bağışlayacaklar

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) üyeleri yaşanan Koronavirüs pandemisi sürecinde üretmeye ve sağlık ekiplerine destek olmaya devam ediyor.

Yaşanan COVİD-19 salgınında en büyük ihtiyaç haline gelen maske üretimi konusunda bir SATSO üyesi daha harekete geçerek koruyucu siperlik üretmeye başladı.

SATSO Meclis Üyesi Onur Kansu sahibi olduğu KNS otomotiv firması bünyesinde ürettiği yüz siperlikleriyle sağlık çalışanlarına destek olmayı hedefliyor.

ÜRETEN ÜLKELER AYAKTA KALACAK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, dünyanın içinden geçtiği bu zorlu dönemde Türk iş dünyası ve Sakaryalı üreticiler yaptıkları çalışmalarla farkını ortaya koydu. Bu süreçten çıktığımızda üreten ve çalışan ülkelerin ayakta kalacağının bilincinde olan reel sektörümüzle gurur duyuyoruz.

Biliyoruz bu dönemde; üretmek de, istihdam sağlamak da katma değer yaratmak da oldukça zor, ancak bizler krizleri yönetebilen, koşullara göre şekillenebilen çalışma ruhumuzla sabırla üretmeye devam etmeliyiz.

ÜYELERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Bu doğrultuda üyelerimizin yaptığı çalışmalar örnek olmaya devam ediyor. SATSO olarak üreterek, yatırım yaparak, istihdam sağlayarak bu ülkeyi daha ileriye taşımak için çabalayan sektör temsilcilerimizi asla yalnız bırakmıyor, her zaman destekliyoruz. Bu zorlu süreçte Sakarya’yı gururlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Meclis Üyemiz Onur Kansu’ya da ürettiği yüz siperlikleriyle sağlık camiamıza katkı sağlayacak olmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.”

5000 ADET BAĞIŞLANACAK

SATSO Meclis Üyesi Onur Kansu ise “Ülke genelinde Koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek olmak amacıyla, KNS Otomotiv olarak Anadolu Gurubu iş birliği ile entübasyon ve biyolojik numune alma kabini üretimine başladık.

Bununla beraber firma olarak yüz siperliği de üreterek  sağlık çalışanlarımıza destek olmayı hedefledik. Üretimimiz neticesinde ilerleyen günlerde 5000 adet siperliği ilgili kurumlara bağışlayarak ihtiyaca katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu süreci milletçe dayanışma ile atlatacağımıza inanıyor, daha sağlıklı yarınlar için beraber çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı
3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]