Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı

4 yıl önce

Akyazı'da karayolunun su kanalında aç ve susuz kalarak ölmek üzere olan köpek ambulans şoförünün dikkati sayesinde kurtarıldı.

D-140 Karayolunun orta refüjündeki su kanalında yaklaşık 5 gündür yağmur ve kar altında aç ve susuz kalan köpeğe ölmek üzereyken yardım eli uzandı.
Ambulans şoförünün görerek haber verdiği Akyazılı gazeteci Ömer Dere, köpeği bulunduğu yerden belediye ekipleri ile birlikte aldı.

Köpeğin kurtarıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Dere, "Akyazı D-140 Karayolu orta refüjde yaklaşık 5 gündür yağmur ve kar altında aç ve susuz kımıldamayan yatan köpek artık güvenli ellerde. Bize bu ihbarı yapan değerli ambulans şoförümüze, belediye sağlık işleri müdürü Engin Eroğlu'na ve çalışanlarına, ricamız üzerine yemek tedariki sağlayan Uzunlar Beton çalışanı arkadaşımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 1. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 2. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 3. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 4. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 5. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 6. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 7. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 8. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 9. fotoğraf
5 gündür aç ve susuz kalan köpek kurtarıldı - 10. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.09.2026 08:27 · 4474a77 · sakaryarehberim.com