3.Telekom Zirvesi Sakarya'da Gerçekleştirilecek

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) tarafından düzenlenecek olan '3. Telekom Zirvesi' 17-18 Nisan'da Sakarya'da gerçekleştirilecek.

TELKODER'den yapılan açıklamaya göre, zirvede şehir içi görüşmelerin yeni işletmecilere açılması, sabit numara taşınabilirliği uygulaması, Üçüncü Nesil (3N) GSM ruhsatlarının verilmesi ve yeni Elektronik Haberleşme Kanunu'nun (EHK) ikincil düzenlemeleri ele alınacak. 17 -18 Nisan tarihleri arasında Sapanca'da düzenlenecek olan '3. Telekomünikasyon Zirvesi'ne Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Zirveye Bakan Yıldırım'ın dışında Telekomünikasyon Kurulu Başkanı Mustafa Demir, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Mustafa Demir ve TELKODER Başkanı Yusuf Ata Anak katılacak.

Etkinlik, iktidar ve muhalefet partilerinin temsilcilerinin ve Ulaştırma Bakanlığı'nın ilgili personelinin yanı sıra, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Rekabet Kurumu, mobil, sabit ve alternatif telekomünikasyon işletmecilerinin üst düzey yöneticileri ile sektörün ileri gelen isimlerini buluşturacak.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]