2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün sona erdi

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün sona erdi.

Sakarya’da 716 okulda, 180 bin 211 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle karne dağıtım töreni düzenlendi. Karne dağıtım töreni Vali Hüseyin Avni Coş ve protokol üyelerinin katılımıyla Şeker Mahallesi’ndeki Türk-İş İlkokulu’nda yapıldı.

Sınıfları gezerek öğrencileri tebrik eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, karnelerini verdiği öğrencilere tatillerinin verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Söğütlü’de Karne Sevinci

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Fındıklı Ortaokulundaki karne törenine katılarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılını başarıyla bitiren öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Karnelerini İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in elinden almak öğrencileri bir hayli heyecanlandırdı.

Öğrencilerle birlikte sohbet eden Kaymakam Esengül Korkmaz ve Başkan Genç, bir sonraki eğitim-öğretim dönemi için öğrencilerin taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Aynı zamanda okulun ihtiyaçları hakkında okul müdürü, okul aile birliği başkanı ve velilerle de fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Genç, “ Törende yaptığı konuşmada sizlere daha iyi bir gelecek, daha iyi bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. En büyük gayemiz sizlerin en verimli şekilde yetişmesi için sağlıklı ortamları kurmak. Her biriniz yarının büyüklerisiniz, kontrol mekanizmasısınız, karar vericilerisiniz. O yüzden bu günden sizler için yarınlarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Biz belediye olarak eğitim için her şeye hazırız. Her birinizi tek tek kutluyorum ve hayatınızın her döneminde başarılar diliyorum.” dedi.

Tören sonrası öğrencilerin başarıları küçük hediyelerle ödüllendirildi.
 

Ferizli'de karne sevinci

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte okullarımızda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanına Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç’te ortak oldu.

Ferizli Şehit Hacı Uzun İlköğretim Okulu ve Ferizli İmam Hatip Ortaokulu’nda karne veren Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK, uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından öğrencilerimizin iyi bir tatili hak ettiklerini ifade etti.

Başarıya Ödül

Ferizli Şehit Hacı Uzun İlköğretim okulunda düzenlenen karne programının ardından Ferizli İmam Hatip Ortaokuluna geçen protokol TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplayan 8. Sınıf öğrencisi Merve Öztürk’ü tebrik etti. 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan ve Ferizli’nin gururu olan Merve Öztürk Belediye Başkanı Ahmet Soğuk tarafından Altın’la ödüllendirildi. Başarıyı ödüllendirdiklerini ifade Başkan Soğuk, ‘’kızımız ilçemizin gururu oldu. Kendisini tebrik ederim. Öğrencimizin bu altın başarısını altınla ödüllendirmek istedik. Ayrıca bu kızımızı bursla da ödüllendireceğiz. İleriki yıllarda da birincilere burs vermeye devam edeceğiz. Öğrencimizin bu başarısı inanıyorum ki diğer öğrencilerimize de örnek teşkil edecek ve ilçemizde başarı daha da artacak. Belediye olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında eğitime olan desteğimiz katlanarak devam edecek,’’ dedi.

Başkan Soğuk öğrencilerin bu güne gelmesinde emeği gecen öğretmenlere de teşekkür ederek öğrencilere ve öğretmenlere aileleriyle birlikte iyi tatiller temennisinde bulundu.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]