2010 Saç Trendleri ile İstanbul'a Damgasını Vurdu

Türkiye’nin en ünlü kuaförlerin başında gelen Ali Gür; önceki gün düzenlen gece ile 2010 saç Trendlerini tanıttı. Ada AVM Ali Gür Salonu; programda yaptığı saç ve makyaj showlarıyla geceye damgasını vurarak, izleyicilerce ayakta alkışlandı.

Ada Alışveriş Merkezi’nde iki yıl önce açılan ADA AVM Ali Gür Salonu mağaza ortağı Doğan Uzun ile Mağaza Müdürü Recep Bahçeci; 4 personel ve 7 mankenle ile birlikte, İstanbul Taksim’de bulunan Eczacıbaşı Schwarzkopf  Kuaför Ürünleri (Ali Gür Akademi) Salonu’nda gerçekleşen “Ali Gür 2010 Sonbahar-Kış saç Trendlerini Uygulaması’na katıldı. 

Hünerlerini Sergilediler

Ada AVM Ali Gür Salonu; gecede yaptığı muhteşem saç ve makyaj showlarıyla hünerlerini sergileyerek, İstanbul’a damgasını vurdu. Gecede Adapazarı Mağaza Ortağı Doğan Uzun öncülcüğünde; Recep Bahçeci; “Erkek saç kesimi ve renklendirme”, Özgür Kaçıran; “Hareketli ve hacimli şekillendirmeler, doğal renklendirme ve topuz uygulamaları”, Ferhat Yıldırım; “Neon Renklendirmeler, Özel geceler için bonus uygulaması  ve show topuzları”, Ali Koç: “Neon renklendirmeler ve uzun yıllar uygulanacak sörf ismini taşıyan yeni trend uygulamasını gerçekleştirdi.

Diğer yandan makyajlarıyla geceye damgasını vuran diğer bir isimde Nisa Gezici oldu. Gezici; sahne, show ve özel makyaj uygulamalarını M.A.C – KRYOLAN ürünleri ve hünerli elleriyle sanata bakış açısıyla farklılığa dönüştürdü. Gecede; Adapazarı Mağazası’nın mankenliğini ise; Özge Kütük, Enes Arancı, Merve Özdamar, Canan Duman, Kübra Balcı, Yemen Saltık ve Merve Bayar üstlendi.

SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Türkiye genelinde 11 mağazası, 1 eğitim merkezi, 1 muhasebe ve 200’ün üzerinde personeli bulunan ünlü Kuaför Ali Gür; gecede yaptığı konuşmasında; Ali Gür Salonları olarak, 2010 yılını Değişim Zamanı “Eğitim ve Moda Yılı” olarak belirlediklerini söyledi. Ali Gür’e çırak olarak girenin, işyeri sahibi olarak çıktığını ifade eden Ali Gür; “Biz de hedefi olmayan, hiçbir personelimiz bulunmamaktadır” diye konuştu. Ali Gür olarak “İyi ki Adapazarı’na gelerek mağaza açmışım” diyen ünlü kuaför Ali Gür; Adapazarı Mağazamız bizim için çok önemli salonlarımızdan biridir. Adapazarı benim ikinci adres olmuştur.” dedi.

‘Patlat Kazan’

Ali Gür Salonları’nda Sevgililer Günü’nde herkezi ‘patlat kazan’ sürprizi beklediğini hatırlatan Ali Gür; “Mağazamıza gelen müşterilerimiz, kırmızı balonu patlatarak, anında hediyesini  alacaktır. Değişim alanında herkezi Ali Gür Salonları’ndaki sürprizlerimize bekliyoruz” diyerek Değişim alanında herkezi Ali Gür Salonları’ndaki sürprizlerimize bekliyoruz” diyerek, tüm müşterilerinin bu sürprizi kaçırmamalarını istedi.

Levent CANDAN (İstanbul-Taksim)
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]