Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

2. OSB için 27 arazi kamulaştırıldı

Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nca Hendek'teki 2 OSB için 27 parsel kamulaştırıldı. Kamulaştırmaya tabi tutulan taşınmazların mülkiyet hakkı bedelleri ödenerek tapuda Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi adına tescili yapılacak.

Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nca Hendek'teki 2 OSB için Kargalıhanbaba, Uzuncaorman ve Punabey Mahalleleri'nde yer alan 27 arazi için kamulaştırma talebinde bulunuldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kamu Yararı kararı gereğince belirtilen taşınmazların mülkiyetinin kamulaştırılmasına karar verdi.

Hendek 2. Asliye Hukuk Mahkemesi kamulaştırma işlemlerine yönelik açılan bedel tespit ve tescil davaları için duyuru yayınladı.

Kamulaştırmaya tabi tutulan taşınmazların mülkiyet hakkı bedelleri ödenerek tapuda Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi adına tescili yapılacak. 
 

3 yıl önce
El ve ayak için splint
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Doğum için nefes egzerzisleri
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Asansörler için yeşil etiket
Arazi kazıları
ofisler için mobilya
ofis için ahşap ürünler
ofis için mobilya
yolculuk için firmalar
rahat yolculuk için firmalar
büro için ahşap mobilya
Sakarya ↝