Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

2 aylık bebek, sünnet için girdiği ameliyatta öldü

8 yıl önce
Adapazarı'nda, 2 aylık Ömer Halis Demir, özel bir hastanede sünnet için girdiği operasyonda yapılan anestezi sonrası yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda 2 ay önce dünyaya gelen Ömer Halis Demir'i sünnet ettirmek için ailesi, kentteki özel bir hastaneye götürdü. Bu akşam saatlerinde operasyona alınan bebek, anestezi yapıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Bebeğin ailesi şok ölüm sonrasında yasa boğulurken, Ömer Halis'in cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ömer Halis'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesinden sonra aileye teslim edilecek.

Hastane yöneticileri, "Anestezi başlangıcında gelişen bir olay. Henüz aydınlatılmış bir olay değildir. Biz de şoktayız aileyle birlikte. Çıkacak otopsi raporunu bekliyoruz" diye konuştu.
2 aylık bebek, sünnet için girdiği ameliyatta öldü
 - 1. fotoğraf
2 aylık bebek, sünnet için girdiği ameliyatta öldü
 - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 20.09.2026 11:07 · 9ef1ca7 · sakaryarehberim.com