1000 Yataklı Hastaneyi Erenler’e istiyoruz

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisinde konuşan Başkan Öztürk, “Şehre yapılacak olan 1000 yataklı hastaneyi ilçemize istiyoruz. D-100 yolu ilçemizin ortasından geçiyor. Ankara-İstanbul otoyolu çıkışına yakınız. Şehrin hemen her bölgesine aynı mesafedeyiz. Erenler üzerine düşeni 1 Kasım’da yaptı; sıra milletvekillerimizin Ankara’da üzerine düşeni yapmasında.” dedi.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatının 30. Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Erenler Belediyesine ait Kültür Merkezinde düzenlenen programa AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İl Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

“Erenler Üzerine Düşeni 1 Kasım’da Yaptı”

Kültür merkezine sığmayan kalabalığa hitap eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçenin 1 Kasımda aldığı oyun karşılığını hastane ile alacağını belirterek, “Şehrimize yapılacak olan 1000 yataklı hastaneyi ilçemize istiyoruz. Seçimlerden önce tüm milletvekili adaylarımızdan ve il başkanımızdan söz almıştık. 1 Kasım seçimlerinde aldığımız % 73,67’lik rekor oy puanımız ile de ilçemizin bu hastaneyi hak ettiğini kanıtlamış olduk. Ayrıca ilçemiz konumu itibarıyla hastanenin yapılması için en doğru yer. D-100 yolu ilçemizin ortasından geçiyor. Ankara-İstanbul otoyolu çıkışına yakınız. Şehrin hemen her bölgesine aynı mesafedeyiz. Hastanenin yapımı için gerekli yer konusunda da bir kaç alternatifimiz var. İlgililer yerleri gezmek isterse birlikte bakar ve karar veririz. Erenler üzerine düşeni 1 Kasım’da yaptı; sıra milletvekillerimizin Ankara’da üzerine düşeni yapmasında.” dedi.

“Erenler İçin Birlikte Savaşacağız”

Hastanenin Erenler’e yapılması için çabalayacaklarını ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ise “Erenler’in 1 Kasım seçimlerinde verdiği destek bizleri oldukça memnun etti. Erenler’de belirlenen hedefin de üstünde gelen oy bu hastanenin ne kadar istendiğinin bir göstergesidir. Biz bu hastanenin Erenler’e gelmesi için Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Erenler Belediye Başkanımızla birlikte savaşacağız. Hükümet kurulup meclis toplandığında ilk işimiz hastane projesini yatırım planlamasına aldırmak sonrasında da Erenler’e yapılması hususunda karar aldırmaktır.” ifadelerini kullandı.

Kılıç’tan Tam Destek

1000 yataklı hastanenin Erenler’e yapılması için kendisinin de mücadele vereceğini belirten İl Başkanı Fevzi Kılıç ise şu şekilde konuştu;

Erenler ilçe teşkilatımız ve Belediye Başkanımız 1 Kasım seçim sürecinde gece-gündüz durmadan çalıştı. Şimdi ise yapılacak olan 1000 yataklı hastaneyi ilçelerinde görmek istiyorlar. AK Partimize her zaman sahip çıkan Erenler’in bu hizmeti istemesi en doğal hakkıdır. Ben de milletvekilimizin tüm sözlerine imzamı atarım. Hastanenin Erenler ilçesinde yükselmesi için elimizden geleni yapacağız.

Programda konuşmalardan sonra protokol üyeleri tarafından mahalle başkanlarına plaket takdim edildi. Son olarak salonda bulunan partili üyeler ve protokol birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]