1000 sporcu Şehir Gaffar Okkan'ı anmak için buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hendek Belediyesi iş birliğinde yapılan Şehit Ali Gaffar Okkan’ı anma iller arası Karate Turnuvası, cumartesi günü Yeni Hendek Spor Salonu'nda yapıldı.

İstanbul, Eskişehir, Ankara, Yalova, Düzce, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Sakarya illerinden 1100 civarında sporcu anlamlı turnuvaya katıldı.

Geyve Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü takımlarına mensup 28 sporcu ile turnuvaya katılırken, turnuvadan Geyve ilçesi sporcuları 16 madalya kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Şakal, 25. dönem Milletvekili Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Ali İhsan Çokan, Sakarya ASKF Başkan Yardımcısı Recep Odabaş, Hendek Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Harun Kaynak, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Güleryüz, anma müsabakasına katılarak sporculara kürsüde madalyalarını takdim ettiler.

Teknik Direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu “Çok kalabalık ve atmosferi yüksek bir turnuva oldu. Bu turnuvada başarılı olmak zordu. Ancak sporcularımız zoru başardı. Tribünlerin bile hınca hınç dolduğu bu ortamda alınan madalyalardan memnunuz sporcularımız ve ailelerini kutlarız.'' dedi.

DERECEYE GİRENLER

Aslınur Mutluay 1.

Miray Keleş 2.

Talha Berkant Karaca 2

Emirhan Uygun 2.

Mehmet Semiz 2.

Sevde Özcan2.

Onur Kaan Karaca 2.

Hakan Emirhan Doğan 2.

Elif Akkuş 2.

Eray Akkuş 3.

Ömer Ertürk 3.

Zeynep Tutku Tunç 3.

Yunus Emre İnce 3.

Melih Avcı 3.

Oğuzhan Çakmak 3.

Büşra Çetin 3.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]