İzmit-Adapazarı Yolunda Feci Kaza: 21 Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Yaralılar Kocaeli ve Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, İzmit-Adapazarı arasında yolcu taşıyan Üzeyir Alkın yönetimindeki 41 DA 67 plakalı minibüs, D-100 karayolunda Sakarya istikametine giderken Eşme beldesinde aniden önüne çıkan Muammer Koçar yönetimindeki 34 PJV 62 plakalı taksiye çarptı.

Çarpmanın etkisi ile minibüs ve taksi birkaç takla attıktan sonra durabildi. Takla atan araçlarda bulunan yolcular yola ve dereye fırladı.

Taksi içinden dereye fırlayan Turan Özpınar hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Derede ve yolda toplanan yaralılar Kocaeli ve Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerine gelen polis ekipleri derede sazlıkların içinde yaralıları ararken, kazayı duyan vatandaşlar bölgeye akın etti.

Kazada yakınlarını görmek isteyen vatandaşlar panik halinde sağa sola koşturdu. Kaza nedeniyle Adapazarı istikametindeki yol bir süre kapandı. Kaza yerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kazada yaralanan vatandaşların tedavileri devam ediyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]