Halk Eğitim Merkezlerinde Kurs Kayıtları Sürüyor

Erenler Halk Eğitim Merkezi'nde kurs kayıtları devam ediyor.

Erenler İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Bektaşoğlu, halk eğitim merkezinde kurs kayıtlarının devam ettiğini açıkladı. Erenler Halk Eğitim Müdürü Mustafa Bektaşoğlu, açılacak olan herhangi bir kursa 15 kişi başvurduğunda kursun açılacağını, ancak okuma yazma kursları geleneksel el sanatları kurslarına kursiyer sayısı şartı olmadığını açıkladı.

Bektaşoğlu; “Bugüne kadar bilgisayar işletmenliği, el sanatları, giyim, kalorifer ateşçiliği, okuma yazma alanında 28 kurs açılmıştır ve kayıtlar devam etmektedir.  Y.Dil- Müzik(Enstrüman vb.) Açıköğretim destek kursları alanında da kayıtlarımız devam etmektedir. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz."dedi.

Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bektaşoğlu sözlerine şu şekilde devam etti. “Başbakanlık tarafından başlatılan "Ana-Kız Okuldayız" okuma yazma kampanyası bu yılda devam etmektedir. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirilmesini, özellikle ilçemizde okuma yazma kursları için tüm halkımızdan ve yetkililerden destek bekliyoruz. Tüm kurslarla ilgili başvuruyu Erenler Merkez Mahallesi Erenler Cad. Yücel Ballık İlköğretim Okulu yanı Erenler Halk Eğitim Merkezi'ne gelerek yapabilirler”
dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]