Asuman Dabak ve Ekibiyle Kahkahaya Doyacaksınız!

Geniş Aile Dizisinin Cevahiri Ufuk Özkan ve Usta Tiyatrocu Asuman Dabak’ın Başrollerini paylaştığı “Vanilyalı İlişkiler” Tiyatro oyunu Sakarya’da.

5nokta4 Event firması tarafından organize edilen tiyatro oyunu 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00 da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde tiyatro sevenlerle buluşacak.

Vanilyalı İlişkiler, şehir yaşamının kadınlı - erkekli, gürültülü - patırtılı, itişli - kakışlı olma gerçekliğinin tanıklığını kadın karakter gözüyle yapan romantik komedidir.

Oyunun konusuna gelince… Sema günlük bir gazetede çalışırken işine son verilmiş bir yazardır. İşsiz geçen günlerin ardından 900 lü hatlarda çalışmaya başlar. Daha önce yazdığı dizi senaryosunun arkadaşı Pelin  (Romina Özipekçi) sayesinde yapımcılar tarafından beğenilmiştir. Projedeki aksaklıların Pelin’in bulduğu yazar (Atila Irgılata) düzeltecek olan Sema bu sırada eve gelen tesisatçı Halim’i ( Ufuk Özkan ) yazar sanıp tam bir karışıklığın içinde buluvermiştir kendini. Tüm bu kaos yaşanırken Sema’nın tipik bir ev kızı olan yan komşusu Fidan’ın (Zuhal Yalçın) da gelmesiyle işler arapsaçına döner.

Komedi fırtınası estirecek oyunda Asuman Dabak, Ufuk Özkan, Zuhal Yalçın, Romina Özipekçi, Atila Irgılata rol alıyor.

Biletlerin Değişim Kitabevi’nden alınabileceğini belirten tiyatro yetkilileri iletişim bilgilerini ise şu şekilde açıkladı;

Grup Satış ve Bilgi:  0554 3947196

5nokta4 organizatörlüğünde düzenlenen diğer etkinlikler;

Murat Yılmaz Yıldırım Konseri 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]