Zor durumdaki ailelere yardım eli

Serdivan İlçe Kaymakamlığı sınırları içinde ikamet eden zor durumdaki vatandaşları tespit ederek yardım elini uzatıyor.

Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve Serdivan Sosyal Yardımlaşma Vakfı heyetinin bizzat giderek yerinde tespit ettiği zor durumdaki vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunuluyor.

İlçeye bağlı Kemalpaşa Mahallesi\'nde eşi ve iki çocuğu ile birlikte oldukça eski ve sağlıksız bir gecekonduda kira karşılığı yaşayan 36 yaşındaki M.Ş. isimli vatandaş, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin tarafından evinde ziyaret edildi. M.Ş. ve ailesinin daha sağlıklı şartlarda yaşayabilecekleri yeni bir eve kiraya çıkmaları ve yeni eşya almaları için Sosyal Yardımlaşma Vakfı\'ndan bin 500 TL yardım yapıldı.

Aşağıdere Köyü\'nde son derece kötü şartlarda yaşayan 43 yaşında M.A. isimli vatandaş da, İlçe Kaymakamı Ramazan Şahin ve Vakıf Mütevelli heyetince yerinde ziyaret edildi. Ailenin yaşadığı evin çok eski ve sağlıksız olduğunu tespit eden heyet, evin onarılması için Sosyal Yardımlaşma Vakfından 2 bin 500 TL yardım yaptı.

Uzunköy Köyü\'nde tek başına yaşayan 90 yaşındaki Fatma O. isimli vatandaşı evinde ziyaret eden Kaymakam Ramazan Şahin, Fatma Ninenin çok yaşlı olması nedeniyle kendi temizliğini yapamadığını görünce geçici olarak yeğeninin yanına yerleştirdi. Fatma ninenin evinin onarımı ve bakımı için Sosyal Yardımlaşma Vakfından bin 500 TL yardım yapıldı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]