Zeynur Özel, Büyük Kaynarca Mahallesi'nde

30 Mart mahalli idareler seçimi kapsamında Kaynarca’nın Topçu Köyü, Büyük Kaynarca mahallesini ziyaret ederek kadın vatandaşlarla sohbet eden, onların görüş ve önerilerini dinleyen Kaynarca Belediye Başkan Adayı Zeynur Özel’e, kadınlar yeni dönem için destek sözü verdi.

Kaynarca Belediye Başkan Adayı Zeynur Özel, Topçu Köyü, Büyük Kaynarca Mahallesini ziyaret etti. Teşkilat Kadın Kolları’nın Büyük Kaynarca mahallesinde toplandığı evi ziyaret eden Başkan Adayı Özel, kadınların görüş ve önerilerini dinledi. Özel’e kadınlar övgüler yağdırdı. Öte yandan kadınlar, yapılan projeleri ve yapılacak projeleri çok beğenerek, “Kaynarca\'yı yaşanılabilir bir İlçe haline getirdiniz. Hizmetlerinizle Kaynarca’da yaşamayı ayrıcalık haline getirdiniz. Yüreğimizle, emeğimizle, gücümüzle yanınızdayız” diyerek duygularını ifade ettiler.

Kadının toplumdaki önemine değinen Başkan Özel ise şunları söyledi: “Kadın, temeli sağlam toplumların mayasıdır. Eşitliğin, özgürlüğün, bağımsızlığın, emeğin, çağdaşlığın simgesidir. Kadının gücüne inanıyoruz. Kadınlara hayatın her alanında önemli görevler düşüyor. Hayata dokunan tüm sosyal projelerimizle hep yanınızda olmaya devam edeceğiz”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]