Zeki Toçoğlu'ndan Sporun Her Branşına Tam Destek

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu Canti Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen 3 Band Bilardo Şampiyonası'nın final programına katıldı. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, sporun her branşına destek olacaklarını söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Canti Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen 3 Band Bilardo Şampiyonası'nın final programına katıldı ve şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini dağıttı. Her spor branşının olduğu gibi bilardo sporunun da insanı rahatlatan bir yanı olduğunu belirten Zeki Toçoğlu, bilardo sporuna bu zamana kadar destek olduklarını, bundan sonra da ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Toçoğlu, "Biz Serdivan Belediyesi'nde imkanlarımız dahilinde spora elimizden gelen desteği verdik. Önümüzde yerel seçimler var. Seçimleri kazanıp spora olan desteğimizi sürdüreceğiz. Sporun her branşı çok önemli. Her branşa desteklerimiz olacak, büyük katkılar sağlayacağız" diye konuştu.

Bilardo İl Temsilcisi Necdet Tamcan'dan şampiyona hakkında bilgiler alan Zeki Toçoğlu, şampiyonada dereceye giren 1. Nail Tuncel'e, 2. Nihat Güzel'e, 3. Alaaddin Aydoğdu'ya, 4. Ercan Arabul'a ve 5. Zülkif Babacan'a ödüllerini verdi.

Şampiyonanın tertip komitesi başkanı Ercan İşcan ise, Serdivan Belediyesi'nin bu şampiyonaya önemli katkıları olduğunu belirterek Başkan Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]