Zeki Toçoğlu'na Sevgi Seli

Partisinin Arabacı Alanı Mahallesi İrtibat Bürosu'nun açılışını yapan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Sakarya'yı küresel bir marka haline getireceğiz" dedi.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile birlikte AK Parti'nin Arabacı Alanı Mahallesi'ndeki irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Zeki Toçoğlu ve beraberindekiler, mahalle girişinde meşalelerle karşılandı.

Katılımın yüksek olduğu programda başkanlar kendilerini gösterilen ilgiye karşılık verip vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Açılış sonrasında vatandaşlara hitap eden Zeki Toçoğlu, "Yerel kalkınmaya ve kentsel gelişmeye odaklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Sakarya'yı küresel bir marka haline getireceğiz ve marka değerini yükselteceğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu'nun ardından AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de, kısa bir konuşma yaptı. Ayhan Sefer Üstün, seçimlerde büyük bir başarı elde edeceklerini söyledi.

Bunların Tabanı da Yok Adamı da

Muhalefeti eleştiren Ayhan Sefer Üstün, "Hiçbir proje ortaya koymadan vatandaşların karşısına çıkıyorlar. Olmayacak vaatlerde bulunuyorlar. Aslında bunların tabanı da yok adamı da" diye konuştu. Ayhan Sefer Üstün'den sonra vatandaşlara hitap eden AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ise, seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Ayhan Sefer Üstün'den sonra vatandaşlara hitap eden AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ise, seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Seçimlerde AK Parti'nin Sakarya'daki bütün belediyeleri kazanacağını söyleyen Yusuf Alemdar, "AK Parti iktidara geldikten sonra ülkede yaşanan değişimin herkes farkında. AK belediyelerin neler yaptığını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Ülkemize ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başbakanımızın dediği gibi, durmak yok hizmete devam" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]