Zeki Toçoğlu ve Ali İnci, Düşman Çatlattı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Hendek ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatını ve Hendek Belediyesi'ni ziyaret eden Zeki Toçoğlu'na Hendek'ten tam destek geldi. İlk olarak parti teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Şenay Sakal ve partililerle sohbet eden Zeki Toçoğlu, parti olarak seçime hazır olduklarını ve seçimi yüksek oy oranıyla kazanacaklarını söyledi.
Toçoğlu'ya Program

Hendek teşkilatı olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Şenay Sakal ise, “Hendek Teşkilatı olarak bundan önce ilçemiz için seçim startı vermiştik. Büyükşehir belediyemiz ve başkan adayımız Zeki Toçoğlu için de önümüzdeki günlerde inşallah çok güzel bir program yapacağız. Hendek teşkilatı olarak gençliğimizle, kadın kollarımızla, yönetimimizle, hem ilçemizde hem de büyükşehirde partimizin seçimleri kazanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Parti teşkilatını ziyaretinin ardından Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret eden Zeki Toçoğlu, seçimlerde Ali İnci ile omuz omuza mücadele edeceklerini belirtti.
Sakaryamız Güzel Hizmetlere Kavuşur

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise Sakarya'ya çok güzel hizmetler yapacaklarını belirterek, Zeki başkan bizim ağabeyimizdir. Büyükşehir belediye başkan adaylığı kendisine tevdi edildi. Allah başarılar nasip eder inşallah. Başarılı olacağına da inanıyoruz, biz başkanımızın yanındayız. Bize düşen görev ne ise yapacağız. Kendisi inşallah seçimleri kazanıp büyükşehir belediye başkanı olacaktır. Allah hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Belediye başkanı olduğu zamanda biz kendisiyle birlikte olacağız. Sakaryamıza daha güzel hizmetler yapabilmek için hep birlikte elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız. Sakarya halkımıza Zeki başkanımızın adaylığı hayırlı olsun. Zeki başkanımız yalnız değildir. Biz bir ekibin parçalarıyız. Hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız. İnşallah Sakarya halkımız çok yüksek bir oyla Zeki başkanımızı belediye başkanı seçer ve Sakaryamız güzel hizmetlere kavuşur” diye konuştu.
Omuz Omuza Mücadele

Seçimlerde el birliliği ile çalışacaklarını ifade eden Zeki Toçoğlu ise, “Biliyorsunuz bir seçim sürecine girdik. Bölgemizin güçlü başkanlarından Ali başkanımızla bu yolda beraberce hareket edeceğiz. Partimizin bayrağını en yükseklere dikmek için omuz omuza mücadele edeceğiz. Ben de Ali başkanımıza bu seçim sürecinde başarılar diliyorum” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]