Zeki Toçoğlu: "Şehri Yönetmeye Hazırız"

Partisinin aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Şehri yönetmeye hazırız" dedi.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı, 29 Mart yerel seçimlerinin startını Adapazarı Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programla verdi. Başkan adaylarının tanıtıldığı programa katılım bir hayli büyük oldu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Şenol Morgül'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, belediye başkan adaylarının yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Recep Yıldırım, partinin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Birlik mesajlarının verildiği programda adayların tek tek tanıtımları yapıldı.

Programın sonunda partililerin tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen ve partililere hitap eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "AK Parti siyasetin tek limanının ahlak olduğuna inananların partisidir. İşte bu anlayışla, bu hizmet sevdasıyla, bu heyecanla ve sizlerin desteğiyle bu şehri yönetmeye biz hazırız. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerde bize güvenin. Bu büyük sorumluluğu emaneti layıkıyla taşıyacağımıza, sizleri mahcup etmeyeceğimize emin olun" dedi. "Türkiye artık eski Türkiye değil, Türkiye değişiyor, dönüşüyor ve gelişiyor" diyen Zeki Toçoğlu, "İşte 2009 mart ayındaki seçimlerin anlamı budur. Bu seçimin anlamı kalkınmaya devam demektir. Demokrasiye, hukuka, reformlara devam demektir. Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Yüksek tempolu bir çalışma dönemine girmek zorundayız. Partimizin oyunu arttırmalıyız. Kendi seçim rekorumuzu kırmalıyız. Bu hedef için hepimize büyük görevler düşmektedir. AK Partimizin başarısı üç kaynağa dayanmaktadır: hükümetimizin icraatları, yerel yönetimlerdeki hizmetlerimiz ve partililerimizin gönüllü çalışmalarıdır. Bu üç unsuru birleştirerek iyi organize olmuş, heyecanı yüksek bir seçim çalışmasına girmeliyiz" diye konuştu.

Toçoğlu, "Zaman birlik zamanıdır. Zaman dayanışma zamanıdır. Zaman çalışma zamanıdır. Şimdi tek yürek ve tek bilek olmalıyız. Bizler bu ülkenin yarınlarıyız. Bunu asla unutmamalıyız. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, yönetim kurulu arkadaşlarımızla, mahalle ve köy temsilcisi kardeşlerimizle, meclis üyesi arkadaşlarımızla birlik olmalıyız. Bu süreçte bizleri yıpratmak isteyenler olacaktır. Aramızı bozmak isteyenler olacaktır. Yalan yanlış iftiralarla bizi birbirimize düşürmek isteyenler olacaktır. Ak Parti ailesinin değerli üyeleri biz büyük bir aileyiz. Bizim aramızı kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Aramızdaki kardeşliğin, sevginin, dostluğun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]