Zeki Toçoğlu: Sanayi Kuruluşlarına Kapımız Açık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na ziyaretler sürüyor.

Başkan Toçoğlu'na ilk ziyareti Erzurumlular Derneği Başkanı Mükerer Koç ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu daha sonra TÜMSİAD Adapazarı Şube Başkanı Murat Kesik, Adapazarı Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kurtuldu ve yönetim kurulu üyeleri ile Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız'ı ve odanın yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Ziyaretlerde gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, sivil toplum örgütlerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini söyledi. Birlikte hareket edilmesinin Sakarya'ya çok şeyler kazandıracağını söyleyen Başkan Toçoğlu, “Hep birlikte gerçekleştireceğimiz hizmetlerle şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Projeler Koyuyoruz Ortaya

Yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerden bahseden Başkan Toçoğlu, “Bu şehir hepimizin. Şehrimizi daha iyi noktalara hep birlikte alacağımız kararlarla taşıyacağız. Biz millet odaklı bir siyaset anlayışının temsilcisiyiz. Biz, insanlarımızın yüzlerinin daha fazla gülmesi için gayret sarf ediyoruz. Laf üretmekle değil, iş üretmekle meşgulüz. Projeler koyuyoruz ortaya. Bütün yaptığımız işler de daha modern daha gelişmiş bir Sakarya için” diye konuştu.
Sanayi Kuruluşlarına Kapımız Açık

Başkan Toçoğlu, çevreye zarar vermeyen sanayi kuruluşlarına her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Şehrimiz her alanda gelişiyor, büyüyor. Birçok sanayi kuruluşumuz da ilimize gelmek için çalışmalar yapıyor. Bizim bütün sanayicilerimize kapımız açık. Fakat çevreye zarar vermeyen sanayi kuruluşlarına kapımız açık. Çevreci olan sanayi kuruluşlarımıza her zaman destek olmaya hazırız” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]