Zeki Toçoğlu, Samimiyetiyle Halkın Gönlünü Kazandı

Bahçelievler mahallesi ve Sakarya caddesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "İmajımız yeşil Sakarya" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Adapazarı merkezde ve b
üyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren Zeki Toçoğlu, bu kez de Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşan Zeki Toçoğlu, caddede gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların isteklerini de dinleyen Zeki Toçoğlu, belediyecilikte iddialı olduklarını söyledi.

Yeşil Sakarya Bizim İmajımızdır

Çevre konusunda çok duyarlı olduklarını da ifade eden Zeki Toçoğlu, "Çevreye duyarlı ve doğal kaynakları koruyan bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Sakaryamızdaki verimli tarım alanlarını yok etmemeyi bir öncelik olarak görüyoruz. Doğal güzelliklerimiz bizim zenginliğimizdir. Yeşil Sakarya bizim imajımızdır. Markamızdır. Bunu daha da güçlendireceğiz" dedi.

Seçimleri Kazanacağımızdan Şüphemiz Yok

Seçimlerde herkesten destek beklediklerini de söyleyen Zeki Toçoğlu, "Ben 10 yıldır Serdivan Belediye Başkanlığı yapıyorum. Beni iyi tanıyorsunuz. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yerel seçimlerde hepinizden destek bekliyoruz. AK Parti'nin bu seçimlerden başarı ile çıkması gerekiyor ki, değerli başbakanımızın eli daha kuvvetlensin. Şehirlerimizin gelişmesi devam etsin, ülkemizin büyümesi devam etsin. Aslında bizim seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yok. Milletimizin bize olan güvenini biliyoruz. Fakat biz bu seçimde oylarımızı daha da artırmalıyız. Hepinizden destek bekliyoruz" diye konuştu. 
Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın

Öte yandan Zeki Toçoğlu, AK Parti Bahçelievler Çamur Mahalle semti seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Serdivan'ı nasıl çağdaş bir ilçe haline getirdiysek, şehrimizi de modern bir dünya kenti haline getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]