Zeki Toçoğlu, Sakarya Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Zeki Toçoğlu, bu kez de Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Hıra ile birlikte Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Zeki Toçoğlu, istekleri de dinledi. Seçilmeleri halinde yapacaklarını da anlatan Zeki Toçoğlu, kentsel gelişmeye odaklı belediyecilik anlayışının temsilcisi olduklarını ve yerel kalkınmaya dayalı projelerle Sakarya'ya güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Zeki Toçoğlu, "Biz yola, 'işimiz hizmet, gücümüz millet' diye çıktık. Makamın, mevkinin bizim için hiçbir önemi yok. Biz hizmet için geliyoruz. Sakaryamıza güzel hizmetler yapmak için geliyoruz." dedi.

Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Garantisidir

Vatandaşlardan destek isteyen Zeki Toçoğlu, "Duyuyoruz ki olmayacak vaatlerle sizlerin karşısına çıkanlar var. Bunların ne kadar inandırıcı olduklarını sizlerin takdirine bırakıyorum. Biz yapamayacağımız şeyleri bugüne kadar söylemedik bundan sonra da söylemeyeceğiz. Biz halkımızı kandırmadık, kandırmayacağız. Genelde hükümetimizin, yerelde belediyelerimizin yaptıkları ortada. Ülkemizin ve şehirlerimizin yaşadığı gelişmeyi herkes biliyor. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir. Yerel seçimlerde hepinizden destek bekliyoruz." dedi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise yerel seçimlerden başarı ile çıkacaklarını ve Erenler'i daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]