Zeki Toçoğlu, makinist koltuğuna oturdu

ADARAY seferine katılarak Sakaryalılarla birlikte seyahat eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ADARAY’ı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” derken İl Başkanı Uncuoğlu, “Hemşerilerimizi konforlu ulaşım imkânları ile buluşturan Sayın Başkanımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Sakaryalıları raylı sistemle buluşturdu.

ADARAY, ücretsiz deneme seferlerine başladı.

Başkan Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan ve belediye yöneticileri ile birlikte Adapazarı Tren Garı’ndan Arifiye’ye hareket etti.

Başkan Toçoğlu, tren setini dolaşarak yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti. ADARAY’ın Sakarya için büyük bir yenilik olduğunu belirten vatandaşların memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Makinist koltuğuna oturarak seyahat hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimizi çok daha rahat ulaşım imkânları ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulaşım filomuzu güçlendiriyor, daha akıcı ulaşım için yeni yollar açıyor, kavşak çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Adını Sakaryalılarla belirlediğimiz ADARAY, seferlere başladı. ADARAY’ı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşım yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.

ADARAY seferinde konuşan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Başkan Zeki Toçoğlu’nu tebrik etti. Uncuoğlu, “Çok güzel bir hizmet daha vatandaşlarımızla buluştu. Hemşerilerimizi konforlu ulaşım imkânları ile buluşturan Sayın Başkanımızı tebrik ediyoruz. Değişen ve gelişen Sakaryamızda bu ivmenin bir parçası olmak bizlere güç veriyor.” diye konuştu.

Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, son istasyonda Başkan Toçoğlu ve beraberindeki heyeti karşıladı. Karakullukçu, ADARAY seferlerinin başlamasından dolayı Arifiyeliler olarak çok mutlu olduklarını belirterek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]