Zeki Toçoğlu, Kimsesiz Çocukları da Unutmadı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Adapazarı İlçe Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu 'Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki kimsesiz çocuklara yardım programına katıldı.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik ve Recep Yıldırım, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu 'Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki kimsesiz çocuklara yardım programına katıldı.

Safir Cafe'de gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Zeki Toçoğlu, duyarlı davranışlarından dolayı AK Partili hanımları kutladı. Seçilmeleri halinde yapacaklarını anlatan Zeki Toçoğlu, mahalle eğitim merkezlerinin sayılarını artıracaklarını söyledi.
Kadınlarımızın Eli Daha Fazla Değmeli

Zeki Toçoğlu, "Kadınlarımızın sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer alması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Aile kurumuna önem vereceğiz. Aile Danışma Birimi ile aile içi iletişim seminerlerinin sayısını artıracağız. Çocuk gelişimi, evliliğe hazırlık seminerleri, evlilikteki sorunları çözme seminerleri düzenleyeceğiz. Büyükşehir belediyesi bünyesinde daha çok hanımların rağbet gösterdiği SAMEK kursları var. Şu an 10 civarında olan bu merkezlerin sayısını göreve geldiğimizde daha artıracağız. Kadınlarımızın sosyal hayata katılımını, etkisi arttıracağız. Ülkemize ve şehrimize kadınlarımızın eli daha fazla değmeli. Kadın elinin değdiği yerel siyaset, hem ülkemiz hem de şehrimiz için büyük bir kazanç olacaktır" dedi.

AK Partili Hanımlarımızı Kutluyorum

Toçoğlu'ndan sonra konuşan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Bu duyarlı yardım programından dolayı AK Partili hanımlarımızı kutluyorum" dedi. AK Parti'nin Kent Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitinge de değinen Ayhan Sefer Üstün, 'Durmak yok hizmete devam. Zeki başkanımızı inşallah büyük oy oranıyla büyükşehir belediye başkanı olarak seçeceğiz" dedi.
Birçok Proje Gerçekleştiriyorlar

AK Partili kadınların her alanda çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Hasan Ali Çelik ise, "Kadınlarımız sosyal hayatın her alanında birçok proje gerçekleştiriyorlar. Bugün de burada çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu. 

Fidan Dikimi Programına Katıldılar

Milletvekili Recep Yıldırım da programı düzenleyenlere teşekkür etti. Zeki Toçoğlu ve beraberindekiler yardım programının ardından yine AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği Camili'deki fidan dikimi programına katıldılar. Camili Muhtarı Yunus Özçelik'in eşlik ettiği milletvekilleri ve başkanlar, elleriyle fidan diktiler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]