Zeki Toçoğlu, Kendinden Emin!

Sapanca ilçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Halka hizmet hakka hizmet prensibini aklımızdan çıkarmadık" dedi.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, ilçelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Zeki Toçoğlu'nun bu seferki durağı Sapanca oldu. İlçe girişinde Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve partililer tarafından karşılanan Zeki Toçoğlu, ilk olarak parti teşkilatını ziyaret etti. Partililerle tek tek sohbet eden Zeki Toçoğlu, seçimlere çok iyi hazırlandıklarını, bütün teşkilatlarla birlikte gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Parti teşkilatını ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte ilçe pazarını, esnafları, kahvehaneleri, kültür derneklerini dolaşan Zeki Toçoğlu, vatandaşların isteklerini dinledi. Yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyen Zeki Toçoğlu, seçildikleri andan itibaren Sakarya'ya ve Sakaryalılara yakışan hizmetler yapacaklarını söyledi.

Zeki Toçoğlu, "1999 yılında ilk kez belediye başkanı olarak koltuğa oturduğum anda halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu biliyordum. Bu prensibi hiçbir zaman aklımdan ve gönlümden çıkarmadım. Biz bugüne kadar ne yaptıysak her zaman insanımızı merkeze alarak yaptık. Bundan sonra da bu anlayışla hizmet edeceğiz" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]