Zeki Toçoğlu en başarılı başkanlar listesinde!

ANDY-AR\'ın yayınladığı en başarılı Belediye Başkanı anketinde birinciliği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki alırken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da en başarılı belediye başkanları listesinde yer aldı.

Özhaseki "En Başarılı" seçildi

Yaptıkları anketlerle seçim sonuçlarını en iyi tahmin eden şirket olarak lanse edilen ANDY-AR araştırma şirketi, 2015 Ocak ayında yaptığı yerel yönetimler performans araştırmasını yayınladı. Yapılan anket sonucuna göre, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da en başarılı belediye başkanları listesinde yeraldı.

Toçoğlu 14. sırada yeraldı

Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu\'ndan kazandığı tazminatla 3,5 ton sucuk dağıtan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki gelirken, 16 Büyükşehir içinde Zeki Toçoğlu anket sonucuna göre listede 14 ncü sırada yerini aldı.

“Memnunum” diyenlerin oranı %37,0

Aynı anket sonucuna göre Toçoğlu’ndan memnunum diyenlerin oranı %37,0 memnun değilim diyenlerin oranı %35,1, kısmen memnunun diyenlerin oranı %18,6 fikrim yok, cevap yok diyenlerin sayısı da %9,3 oldu.

İşte o sonuçlar:

ensonhaber.com internet sitesinde yayınlanan habere gore, ankete katılanlara “30 Mart yerel seçimlerinden sonra geçen zamanı değerlendirecek olursanız Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?” sorusu sorulurken, anket sorusuna alınan yanıtlar ise şöyle:

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]