Zehra Hatipoğlu, meclis üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, 16 ilçede seçilen kadın belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Orman Park’ta  gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, 16 ilçe belediyenin  kadın meclis üyeleri ve il yürütme kurulu üyeleri  katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinde teşkilatlarında önemli çalışmaları ile Sakarya  Büyükşehir Belediyesi\'ni kazanmanın sevincini yaşadığını belirten Hatipoğlu , "Kadın seçilmişliğinin arttırılması konusunda, diğer partiler gibi sözde değil özde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız sonucunda 36 tane kadın meclis üyesi kazanmış bulunuyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm kadın kolları üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. 

"Başbakanımız, gençlerimize ve kadınlarımıza büyük değer veriyor"

AK Parti’nin kadına gereken önemi verdiğine işaret eden AK Parti Sakarya  İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu; “AK Parti ile birlikte kadınların bir nesne değil özne haline geldiğini, bunun en açık örneğinin Sakarya’da sayıları  14 iken 36 olarak artan bayan belediye meclisi üyeleri olduğunu dile getirdi.

Hatipoğlu; “Başbakanımız, gençlerimize ve kadınlarımıza büyük değer veriyor. Bunun sayesindedir ki gerek teşkilatlarımızda gerekse de yerel yönetimlerimizde bayanların sayısı her dönem artıyor. İnanıyorum ki bu etkinlik gelecekte daha da artacaktır. Gerek AK Parti teşkilatlarında gerekse de belediye veya il genel meclisinde görev yapan bayan arkadaşlarımızla bir araya gelerek kadınların genel sorunlarını ele almak, birlikte fikir alışverişinde bulunup bir çözüm üretmek ve yerel yönetimleri kadın gözü ile konuşmak için bir araya geldik. Teşkilatlarımız ile yerel yönetimler arasındaki koordinasyona daha fazla önem vermeliyiz. Umarım bu tür programlarımız buna vesile olacak ve daha iyi hizmetler daha büyük projeler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]