Zafer Aydoğdu Artık Sakaryaspor'da

TFF 2. Lig 1. Grup takımlarından Sakaryaspor, Mardinspor'un defans oyuncusu Zafer Aydoğdu'yu 2 yıllığına renklerine bağladı.
Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi Halit Evin'in iş yerinde düzenlenen imza töreninde Aydoğdu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Aydoğdu, Sakaryaspor'u yeniden Bank Asya 1. Ligi'ne çıkartmak için çalışacaklarını söyledi.

Sakryaspor Basın Sözcüsü Halit Evin, imza töreninde bir grup taraftarın Bolu kampında gösterdiği tepkiyle ilgili açıklama yaptı. Bolu kampında oynanan hazırlık maçında bir grup taraftarın kulüp başkanına ve futbolculara tepki gösterdiğini anımsatan Evin, "Kimsenin kimseye küfür etme hakkına sahip değil. Bu takım Sakarya'nın takımı. Takımla alakalı sorunlar varsa dinlemeye hazırız. Ancak çözüm yerleri sokaklar, yeşil sahalar olmamalı," dedi.

Sakaryaspor'a kimsenin maddi veya manevi olarak zarar verme gibi lüksü olmadığını belirten Evin, Sakaryaspor'a zarar vermeyi düşünen kişilerin karşılarında kendilerini bulacaklarını ifade etti.

Sakaryaspor yönetimi olarak istifa gibi bir düşünceleri olmadığını ve görevlerinin başında olduklarını söyleyen Evin, şöyle konuştu: "Daha yapacağımız çok şeyler var.Kimse merak etmesin. Yönetim olarak görevimizin başındayız. B:u işi bizden daha iyi yapacak bir aday çıkarsa buyursun yapsın. Biz Sakaryaspor'da görev yapmanın ne kadar büyük şeref olduğunu biliriz. Bu çerçevede de gereken neyse onu yapacağız."

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]