Zabıtadan çöp eve operasyon

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşlerine bağlı ekipler tonlarca çöpün biriktirildiği bir eve operasyon düzenledi.

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri Akyazı Batakköy Mahallesi 1005 sokakta bulunan çöp eve, Akyazı Belediyesi Temizlik işlerine bağlı teknik ekiplerle birlikte operasyon düzenledi. Arif K. isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen çöp evde yıllardır kendisi tarafından biriktirilen tonlarca çöp Akyazı Belediyesine ait kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklendi.

Odaların tavanına kadar düzenli bir şekilde istiflenmiş hurdalar ve çöpler olduğunu gören ekipler evin sahibi Arif K.\'nin tüm engellemelerine ve itirazlarına rağmen evi boşalttılar. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Temiz bir Akyazı için Halkımızın çevrelerinde olan bitenlere karşı duyarlı olmaları lazım. Bizler bu tip evleri ne kadar erken fark edersek hem çevremize, insanlığa hizmet adına üzerimize düşeni yani vatandaşlık görevimizi yapmış oluruz. Akyazı\'daki her vatandaşımızın komşusu benimde komşumdur. Eğer çevrenizde ihtiyacı olan, hasta olan, bakıma muhtaç olan varsa, aç ve susuz varsa bizim evlerimizde tok yatmamız doğru değildir. Böyle bir durumlar karşılaşan vatandaşlarımız bizleri hemen uyarsınlar bizlerde Akyazı Belediyesi olarak derhal gereken işlemleri yapalım halkımıza ve hakkımıza hizmet edelim" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]