Zabıta Teşkilatı, kuruluşunun 189. yılını kutluyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan ve personelini makamında ağırladı.

Zabıta Teşkilatının 189’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Toçoğlu, “Zabıta Teşkilatı, her zaman milletimizin hizmetkârı olmuştur. Şehrimizde çevre düzenlemeleri ve çevre bilincinin oluşturulmasında teşkilatımız çok önemli görevler üstleniyor. Teşkilatımızın görevlerini daha iyi yapabilmesi içinde hemşerilerimizden zabıta personelimize yardımcı olmalarını temenni ediyorum. Allah tüm mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar versin” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim eden Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkan ise, “1 - 7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Atatürk Bulvarı’nda açtığımız bilgilendirme standına hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Görev alanımızı belirleyen çok çeşitli uygulamalar hakkında hemşerilerimi bilgilendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak 7/24 milletimizin hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda yaşamaları noktasında çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]