Yusuf Alemdar, "Çark Deresi'nin çehresi değişecek"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Başkan Mahallende Söz Sende” programı kapsamında bir araya geldiği Bahçelievler sakinlerine Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin de müjdesini verdi.

Bahçelievler Meydan projesi çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Alemdar, ilçe genelindeki boş alanları değerlendirerek farklı projelerle kullanıma kazandırdıklarını söyledi. Başkan Yusuf Alemdar; bu kapsamda Çark Deresi kenarı 746. Sokak’ta (Bahçelievler Sağlık Ocağı Yanı) bulunan toplam 5 bin 918 m2’lik boş alanın da değerlendirileceğini ve projenin tamamlanması ile birlikte Serdivan’ın yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını belirtti.

Yusuf Alemdar ihalesi tamamlanan projenin detayları hakkında şunları söyledi; “Yeşil alanları, yürüyüş parkuru, koşu yolları, fitness aletleri ve çocuk oyun gruplarının yanı sıra projemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik de çalışma yapılacak ve engelsiz fitness aletleri yerleştirilecek. Oturma gurupları, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi kenarının çehresini değiştirecek projemiz şimdiden hayırlı olsun.”

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]