Yusuf Alemdar Beklenen Başvurusunu Yaptı

29 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığı için AK Parti il başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Alemdar, resmi başvurusunu yaptı.

Resmi aday adaylığı başvurusu uzun süredir beklenen Yusuf Alemdar resmi başvurusunu yaptı. Alemdar’ın başvurusunda yaşanan yoğun kalabalık salona sığmadı. Yusuf Alemdar’ın başvuru formunu AK Parti İl Başkanı Şenol Morgül aldı. Morgül, Alemdar’ın başarılı bir il başkanlığı döneminden sonra büyükşehir belediyesinde AK Parti’ye hizmet etmeye karar verdiğini belirterek, Alemdar’ın kararının hayırlı olmasını diledi. 
 
Duygulu Anlar Yaşandı

Formunu teslim etmesi sırasında yoğun kalabalığın alkışlarından duygulanan Yusuf Alemdar, yaptığı konuşmada teşkilat olarak güzel çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Alemdar depremden bu yana Sakarya’da hizmet adına büyük gelişmeler yaşandığını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu bir hizmet yarışıdır. İl başkanlığıyla süren görevimizi büyükşehir belediye başkanı olarak sürdürmek istiyoruz. Bu nasip işidir. Ben bu kararı verirken teşkilatın tüm kademeleriyle istişare ettik. Kararımız olumlu karşılandı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu çatı altında tüm gayretimizle halka hizmet etmeye devam edeceğiz.”

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]