Yürüme Engelli Baba, Cinnet Geçirince Kendini Yakıyordu

Sakarya'da işsiz olduğu için çocuklarını okutamayan yürüme engelli Süleyman Aydeniz, evindeki televizyonu yakarak eylem yaptı. 

Erenler ilçesinde oturan 3 çocuk babası Süleyman Aydeniz, iş bulamayınca ilginç bir eyleme başvurdu. Tek ayağı olmayan ve koltuk değnekleri ile yürüyen 45 yaşındaki Aydeniz, evde bulunan çalışır vaziyetteki televizyonunu bahçeye çıkardıktan sonra çocuklarını da yanına alarak eylem yaptı.

"Kendimi Yakarım"

İşsiz olduğu için çocuklarını okutamadığını ve çocuklarının isteklerini karşılayamadığını söyleyen Aydeniz, çocuklarını olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra televizyonu ateşe verdi. Olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına rağmen Aydeniz eylemini sürdürdü. Yanan televizyonu polislerden biri söndürmeye çalışınca Süleyman Aydeniz kendini yakacağını söyledi.
Kimse Su Vermedi

Şahsın dalgınlığından yararlanan polis, tutuşan televizyonun bir parçasını alıp bir kenara atmaya çalışınca elinden hafif yaralandı. Vatandaşlardan yanan televizyonun söndürülmesi için su isteyen polise kimse su getirmezken, polisler Aydeniz'i ikna etmeye çalıştı. Yanan televizyonun üzerine su döken polis, televizyonun patlamasını da engellemiş oldu.

Televizyonun söndürülmesinin ardından eylemci şahıs polis tarafından ikna edilerek evine götürüldü.  
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]