Yürekler, Deprem Şehitlerimiz İçin Çarptı

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatlarını kaybeden şehitlerimiz Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen bir törenle anıldı.

Adapazarı Rotary Kulübü'nün Sakarya Üniversitesi'ne hediye ettiği büyük bayrak direği altında düzenlenen "Anma Töreni"ne SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Adapazarı Rotary Kulübü dönem guvernörü Aziz Aydınalp, önceki dönem guvernörü Ömer Tezcan ve Adapazarı Rotary Kulübü üyeleri ile Sakarya Üniversitesi personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ve Adapazarı Rotary Kulübü dönem guvernörü Aziz Aydınalp ile önceki dönem guvernörü Ömer Tezcan birer konuşma yaptı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman törende yaptığı konuşmada, "17 Ağustos 1999 Marmara Depremi şehitlerimizi rahmetle anarken, bu anlamlı günde Adapazarı Rotary Kulübü tarafından üniversitemize hediye edilen böylesine önemli ve anlamı bir hediye için de ayrıca teşekkür ederiz." dedi. Törende ayrıca büyük bayrak direğini üniversiteye hediye eden Adapazarı Rotary Kulübü yöneticilerine Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman tarafından birer "Teşekkür Plaketi" verildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]