Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya’da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti.

Valilik önünde gerçekleştirilen törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Daire Müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı. Yapılan törende açılış konuşmasını yapan Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, “ Bugün burada 20 Mayıs - 26 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen Motosikletli Polis Timleri Eğitimi Sertifika töreni için bulunmaktayız. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak olay yerine daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmak amacıyla düzenlenen toplam 5 hafta süren polis timleri eğitimi kursunu başarı ile tamamlayan 10 personelimize sertifikalarını vereceğiz. Sertfika alan personelimiz ile Karasu ve Sapanca ilçeleri ve İl Merkezimizde 30 yunus personeli ve 8 motosikletle daha da güçlenerek görev yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından motosikletli polis timlerine sertifka törenine geçildi. Sertifikaları tek tek dağıtan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş polis memurlarına başarılar diledi. Daha sonra Motorize Yunus Timleri gösterisine geçilildi. Gösteride motosikletli polisler birbirinden güzel şovları sergilerken, Milli motosikletçi Kenan Sofoğlu da bir gösteri yaptı. Sofuoğlu yaptığı harika gösteriyle izleyicilerden büyük alkış aldı

Programın sonunda Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş motosiklete binerek kısa bir tur atmayı da ihmal etmedi.

İşte Vali Coş ve İl Emniyet Müdürü Babadağı'nın açıklamaları
Yunus timlerinden harika gösteri
Kenan Sofuoğlu nefesleri kesti
Vali Coş da motosiklet sürdü
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]