Yunus Özçelik; Toplantı İçin Didim'e Gitti

Adapazarı Ayçiçeği Vadisi Site Müdürü Yunus Özçelik; Boğaziçi AŞ. Genel Müdürlüğü tarafından Aydın’ da düzenlenen” Türkiye Genelindeki Bölge Müdürleri Toplantısı”na katıldı.

TOKİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeleri’nin; (Boğaziçi AŞ) “Türkiye Geneli Bölge Müdürleri Toplantısı” Aydın Didim Caprice Palace Otel'de gerçekleşti. Üç gün süren toplantıya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi Site Müdürü Yunus Özçelik’te katıldı.

ETKİLİ İLETİŞİM

Boğaziçi Konut A. Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal’ı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetim Bölümü’nden Doç. Dr. Mehmet Akif Özer konuşmacı olarak katıldı. “Etkili Halkla İlişkiler ve İletişim” konulu eğitimin verildiği toplantıda; “İletişimin temel varsayımları, etkili iletişim kavramları ve davranışları, farkına varma tipleri, selamlaşmada öncelikler, beden dili, kurum içi halkla ilişkiler” konusunda bilgilendirildi.

FARKINA VARMA

Doç. Dr. Mehmet Akif Özer konuşmasında ayrıca; iletişimin kişiler arasında birbirleriyle bağlantılı olarak her türden ve her düzeyde bilgi duygu ve düşünce alışverişi olduğunu ifade ederek; “Farkına varmanın çeşitli tipleri vardır. Dış dünyanın, olayların, canlıların, nesnelerin farkına varma. Kendi iç dünyamızın farkına varma diğer insanların iç dünyalarının farkına varma, evrendeki bütünlüğün farkına varma. Bunlar insan hayatı için önemli unsurlardır” diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]