Yüksek Akıma Kapılan Genç Ağır Yaralandı

Arifiye'de arkadaşlarıyla gezmek için gittiği tren garında yük vagonunun üzerine çıkan 20 yaşındaki genç, 25 bin voltluk akıma kapılarak ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir yakınının düğünü için İstanbul'dan Arifiye'ye gelen Tuğfan Ergün (20), arkadaşlarıyla gezmek için Arifiye Tren Garı'na gitti. Yük vagonlarının bulunduğu alana gelen gençlerden bazıları çekirdek almak üzere markete gitti. Bu sırada Tuğfan Ergün, yük vagonlarından birinin üzerine çıktı.

Üzerinden yüksek gerilim hattı geçen vagona çıkan Ergün, 25 bin voltluk akıma kapılarak ağır yaralandı. Vagondan düşen gencin arkadaşları telefonla yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 hızır acil ekibi yaralı genci Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Vücudunda yanıklar oluşan ve düşme sonucu kafa travması geçiren Ergün, ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen genç, daha sonra Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan düğünde olayı haber alan gencin yakınları, hastaneye gelerek doktorlardan bilgi almaya çalıştı. Gencin ailesi hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Polis yaralı gencin arkadaşlarının ifadesini alırken kriminal ekipler ise olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]