Yolda yürürken 7-8 kişilik grubun saldırısına uğradılar

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan bilgilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

7-8 kişilik grubun saldırısına uğradılar

30.10.2013 günü saat 22.00 sıralarında Müşteki R.B. ifadesinde; T.Ş., R.B. ve A.B.ile birlikte yaya olarak yürüdükleri esnada 7- 8 kişilik grubun gelerek kendilerine sataştığını daha sonra aralarında arbede çıktıklarını Ü.E.P.isimli şahsın kendisini sol kalça kısmından bıçakladığını, hayati tehlike arz etmeksizin yaralandığını beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

Başkasının sürücü belgesini kullandı
            
30.10.2013 günü saat 12.00 sıralarında V.I. ifadesinde; kendi adına düzenlenmiş olan sürücü belgesinin çeşitli zaman ve yerlerde kullanıldığını, sürücü belgesine yapılan Trafik Uygulamalarında yazılan cezalardan bunu öğrendiğini,  sürücü belgesini kullanan kişi olarak arkadaşı Ç.T.ten şüphelendiğini, şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, tahkikat devam etmektedir.

Evinden çıkarmak için bu yolu tercih etti

30.10.2013 günü saat 12.00 sıralarında E.B. ifadesinde; komşusu olan ismini F.olarak bildiği şahsın kendisine sürekli olarak sinkaflı küfürler ettiğini bunun sebebinin ise, F.isimli şahsı ev sahibinin evden çıkarmak istediğini şahsın kendisinin evden çıkarılmasının sebebi olarak kendisini gördüğünü beyan etmiş tahkikat başlatılmıştır.

Çay parasını isteyen çırağa bıçak çekti

30.10.2013 günü saat 08.00 sıralarında Müşteki-Şüpheli N.Y. ifadesinde; L.Ç.\'a ait kahvehanede çırak olarak çalıştığını kahveye devamlı gidip gelen A.E. isimli şahsın daha önce çay içtiğini ve parası olmadığından parayı vermediğini parayı istediğinde şahsın kendisine bıçak çektiğini bıçağı şahsın elinden almaya çalışırken hafif şekilde elinin kesildiğini şahıstan davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]