Yol verme kavgasında yumruklar konuştu

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Yol verme kavgası

15.05.2014 günü saat 00.15 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak G. U. ve V. Ç. isimli şahısların yol verme konusu yüzünden aralarında tartışma çıkarak birbirlerini darp etmişler, konu ile ilgili olarak birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmuşlar, olayla ilgili tahkikat başlanılmıştır.

Bıçaklı şakalaşma kanlı bitti

15.05.2014 günü saat 12.00 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili  Mağdur T. A. ifadesinde, mahalleden arkadaşı olan T. T. ile mahalledeki parka şakalaştıkları sırada T.’nın elindeki bıçağı bir anda savurması üzerine sağ diz kapağının biraz üstüne geldiğini belirtmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Arsa üzerinden hak talep etti

15.05.2014 günü saat 11.30 sıralarında polis merkezimize gelen A.D. isimli şahıs, bu tarihten yaklaşık oniki yıl önce almış olduğu arsa nedeniyle bu arsa üzerinden hak talep eden, arsanın eski sahibinin damadı olan Ö.Y. nın kendisini rahatsız ettiğini beyan ederek bu şahıstan davacı ve şikayetçi olmuş   Şüpheli Ö.Y. suçlamaları kabul etmemiş olup evrak ikmalen gönderilecektir.

"İşe gidiyorum" dedi, geri dönmedi

15.05.2014 günü saat:22.00 sıralarında Polis Merkezine gelen K.B. alınan yazılı beyanında; kızı S.B.\'ın 15.05.2014 günü saat:10.00 sıralarında işe gidiyorum diyerek evden çıktığını ancak bir daha eve dönmediğini. İş yeri sahibi ile görüştüğünde olay günün kızının işe hiç gitmediğini öğrendiğini. Kızının bulunarak tarafına teslim edilmesini istediğini beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]