YÖÇEYDER’den “Kurban” Çağrısı

Kısa Adı YÖÇEYDER olan Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi Organizasyonu” kampanyasını başlattı.

Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler; Kurban Bayramı’nda vekâlet yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak, kurbanlarını kişi başı 300 YTL karşılığında dernek aracılığıyla kestirebileceklerini söyledi. Geçen sene vekâlet yoluyla dokuz adet büyük baş ile beş adet koç kestiklerini ifade eden YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler; kurbanları yetim aile ve çocuklara zamanında ulaştırdıklarını belirtti.

Kişi Başı 300 YTL

Bu yılda 300 YTL karşılığında vekâlet yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşların derneğin tren yolu birinci geçit karşısında Ahmet Nejdet Güven Caddesi No:35’teki adrese gelerek veya (0264) 2783814 nolu telefonu arayarak bilgi alabileceklerini dile getiren Başkan Eminler veya derneğin Türkiye Katılım Bankası’ndaki 990664871 nolu hesaba kişi başı 300 YTL yatırabileceklerini söyledi.

Hemen Dağıtım

Bu yıl kurbanların bayramın ikinci günü kesileceğini hatırlatan Başkan İsmail Eminler; vekâlet yoluyla kurban kestiren vatandaşlardan dileyenlerin kurbandan bir kısım et de alabileceklerini ifade etti. Kesilen kurbanların bir bölümünün üçüncü günü itibariyle hemen yetim ailelere dağıtılacağını belirten Başkan Eminler; geri kalan etin ise belirli aralıklarla sucuk olarak dağıtılacağını dile getirdi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]